Despre noi

Suntem o companie specializata in designul, productia si instalarea la cele mai inalte standarde de calitate a mobilierului pentru casa si companii.

Din 2003 Mobila Valcea s-a dezvoltat si a implementat proiecte integrate de mobilier personalizat pentru bucatarie, living, dormitor adulti, dormitor copii, camera de tineret, baie, hol, birou office, zona dressing cu/fara usi culisante( glisante), camera hotel etc..
De cele mai multe ori constructia apartamentului in care locuim nu ne permite sa il mobilam cu ceea ce gasim intr-un magazin de mobila obisnuit, de serie si de aceea solutia unui mobilier personalizat executat la comanda este un lucru normal. Pentru a putea evalua corect cererea dumneavoastra va rugam sa verificati corectitudinea datelor furnizate si sa ne dati cat mai multe detalii despre proiect.
Dispunem de o gama larga de materiale si accesorii de la producatori si furnizori de renume: Egger, Falco, Fundermax, Blum, Hettich, Hafele, Cressent – cele mai bune firme de materiale pentru mobila .

Varianta 1 – Daca va intereseaza sa cumparati un produs din catalogul nostru de serie il puteti achizitiona direct de pe site.
Varianta 2 – Daca doriti un mobilier personalizat( la comanda) tot ce aveti de facut este sa ne contactati prin telefon la nr. 0741.242.305 in timpul programului de lucru cu publicul in fiecare zi lucratoare intre orele: 9:00-17:00.

 Dupa discutia telefonica ne vom face o parere despere mobila personalizata pe care o doriti si daca proiectul este simplu va vom da ulterior un pret informativ in cel mai scurt timp posibil. Daca proiectul este mai complicat si necesita mai multe detaii si masuratori vom veni la fata locului.

Pentru a realiza mobila personalizata la comanda trebuie facuti urmatorii pasi :

1) Discutia telefonica: 

    In prima faza, telefonic sau in cadrul unei vizite la fata locului, daca este necesar, discutam cu dumneavoastra pentru a afla ce doriti. Dupa stabilirea tuturor detaliilor, model, materiale, culori si feronerie vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta de pret.

2) Masuratori si cote finale:  

    Daca acceptati Oferta de pret si termenul de executie si va exprimati acordul printr-o Comanda ferma in scris sau trimisa pe mail vi se va emite o factura de avans ce va trebui achitata. Dupa incasarea avansului se va stabili termenul de livrare si vizita la fata locului pentru masurarea cotelor finale. Cotele finale se vor putea lua doar in cazul in care locatia clientului nu va mai suferii modificari ulterioare de amenajare. Pe baza masuratorilor din teren, se va realizeaza schita finala la mobila personalizata.

3) Executarea mobilei personalizate la comanda:

    Odata ce avem schita finala, mobilierul comandat nu va mai putea suferii modificari si va intra in procesul productiei. Dupa ce va fi gata vi se va emite factura finala. Dupa achitarea integrala a facturii veti fi contactati pentru stabilirea datei si orei de livrare.

 4) Transportul si montajul mobilei la comanda: 

    Transportul si montajul mobilierului comandat vor fi asigurate de firma noastra si vor fi incluse in pretul produsului. Cu o zi inainte de livrare mobilierul va fi pregatit sa ajunga acasa la dumneavostra. De aceea avem rugamintea sa ne anuntati din timp daca vreti sa modificati data livrarii.

5) Conditii Speciale:

    In cazul in care nu sunteti pregatiti sau nu puteti fi gasit la data stabilita pentru livrare sunteti rugati sa sunati cu cel putin 48 ore inainte si firma noastra va stabili o data ulterioara.
Daca apar factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere sau in cel mai rau caz factori de forta majora, un reprezentant al firmei noastre va va informa si va va comunica eventuala intarziere si se va stabili o noua ora sau data privind efectuarea livrarii.