Mobila Valcea - Despre Noi
Smaller Default Larger

Despre Noi

 

                   

                       Suntem o companie specializata in designul productia si instalarea la cele mai inalte standarde de calitate a mobilierului pentru casa si companii. Din 2003 Mobila Valcea s-a dezvoltat si implementat proiecte integrate de mobilier personalizat pentru bucatarie, dormitor, mobilier baie, mobilier pt hol, mobilier pt birou , camere de tineret , dressing, hol , canapele , coltare de sufragerie, sifoniere, mobila dreasing, mobilier living , mobilier pentru copii , mobilier hol, mobilier mic , sifoniere, usi glisante

 

                     De cele mai multe ori constructia apartamentului in care locuim nu ne permite sa il mobilam cu ceea ce gasim intr-un magazin de mobila obisnuit, de aceea solutia unui mobilier executat la comanda, dupa cerintele spatiului, este un lucru normal. Pentru a putea evalua corect cererea dumneavoastra va rugam sa verificati corectitudinea datelor completate si sa ne dati cat mai multe detalii despre proiectul dumneavoastra.

 

                   Dispunem de o gama larga de materiale si accesorii de la furnizori de renume -Egger, Blum , Hettich,Hafele - cele mai bune firme de materiale pt mobila .

 

                  Daca va intereseaza cumparati un produs din catalogul nostru tot ce aveti de facut este sa ne contactati prin telefon, la nr. 0741.242.305 sau prin e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , in timpul programului de lucru cu publicul in fiecare zi intre orele: 7:00-21:00

 

                 Dupa o discutie la telefon , noi ne vom face o parere despere mobila la comanda pe care o doriti si va vom da un pret informativ. Pentru a realiza mobila la comanda trebuie facuti urmatorii pasi :

 

Discutia telefonica: 

 

                In prima faza, telefonic sau in cadrul unei vizite pe care o s-o faca unul din agentii nostrii la fata locului,discutam cu dumneavoastra pentru a afla ce doriti, va putem arata cateva monstre de canturi si finisaje . Putem sa va oferim sugestii si sa facem o serie de schite.

  

               Masuratoarea:  

             Dupa ce ne contactati, stabilim o zi si o ora cand o echipa din cadrul firmei noastre va face masuratorile la locul de montaj al mobilei la comanda. Pe baza masuratorilor din teren, se realizeaza o schita pt mobila la comanda, conceputa dupa dorintele dumneavoastra,designerul firmei noastre va poate oferi consultanta gratuita in conceperea mobilei la comanda, daca doriti.

 

Executarea mobilei la comanda:

 

              Dupa ce ati ales mobila si s-a realizat proiectul, se face un calcul de pret si platiti un avans de minim 40% din valoarea mobilei. O data cu plata avansului, se elibereaza un act pe care sunt scrise obiectele de mobilier comandate,pret pe fiecare obiect in parte, avansul si pretul total.

 

 TRANSPORTUL SI MONTAJUL MOBILEI LA COMANDA: 

 

                In termen de trei saptamani de la lansarea comenzii si plata avansului, mobila comandata este pregatita sa ajunga acasa la dmv.Va vom contacta pentru a stabili o data pentru transportul si montajul pieselor de mobilier la domiciliul dumneavoastra. Conditii Speciale.  In cazul in care nu puteti fi gasit la data stabilita pentru livrare sunteti rugati sa sunati cu cel putin 12 ore innainte . In cazul in care la data respectiva nu ati fost pregatiti sa primiti mobilierul urmatoarea date este stabilita de catre firma noastra. In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari va va informa si va va comunica eventuala intarziere si se va stabili o noua ora privind efectuarea livrarii.

 

 

Main Menu

Main Menu