Servicii

Servicii

Dumneavoastra comandati mobila de cateva ori in viata. Noi facem mobila zilnic, de cativa ani incoace. Cunoastem cele mai bune materiale si accesorii. Stim solutiile moderne de combinare. Suntem la curent cu “ce se poarta”, ce e modern si ce e potrivit cu caracteristicile noilor materiale. Ne face placere si consideram ca e de datoria noastra sa va impartasim din aceasta experienta. O facem prompt si o facem cu profesionalism.

Va oferim deci nu doar mobila ci si …

proiectare profesionala

cu sisteme asistate de calculator

Permit vizualizarea tridimensionala a elementelor de mobilier, confera o deosebita flexibilitate operatiunii, precum si posibilitatea de a realiza si a alege dintre cateva versiuni diferite. Acest sistem deosebit de prietenos permite o mai rapida integrare a cerintelor, dorintelor si a exigentelor Dvs. in proiect, astfel incat acesta sa va reflecte intr-adevar gusturile, dorintele si personalitatea.

transportul gratuit al mobilierului

a sediul clientului

Se face pentru clientii din Ramnicu Valcea, Pitesti, Bucuresti, Sibiu si din imprejurimi. Pentru comenzi importante, livram si montam gratuit in toata tara.

montajul mobilierului

la sediul clientului

Ne ofera posibilitatea unor ultime reglaje si corectii.

garantia mobilierului

are 2 componente

(1) garantia propriu-zisa de 24 luni de la data montajului pentru mobilierul propriu-zis, in conditiile utilizarii corecte a acestuia;

(2) garantia ca in urmatorii ani puteti comanda completari, extensii in aceleasi coduri de culoare si cu aceleasi componente si accesorii. In perioada de garantie (24 luni de la montaj) si postgarantie, interventiile noastre se fac la un simplu apel telefonic, in maximum 48 de ore de la